Bestel de infogids

Informatiegids

De 32 pagina's tellende informatiegids, met alle informatie over de kunstwerken die langs de route te vinden zijn, is beschikbaar vanaf 10 februari 2021. De gids kost € 3,00 excl. verzendkosten.


Bestellen van de informatiegids

U kunt de infogids bestellen via de webshop van de Protestantse Gemeente te Pesse . Onderaan de pagina vindt u de knop die u daarheen stuurt. In de webshop kunt u kiezen om de gids thuis te laten bezorgen of om deze zelf af te halen.

Thuis ontvangen?

Als u ervoor kiest om de gids thuis te laten bezorgen, dan worden er verzendkosten in rekening gebracht. Laat u meerdere exemplaren naar hetzelfde adres sturen? Dan betaalt u slechts één keer verzendkosten.

Wanneer ontvang ik de infogids?

Wij versturen de informatiegidsen op dinsdag en vrijdag. PostNL bezorgt de post doorgaans de dagen die daarop volgen.

De gids zelf afhalen?

U kunt er ook voor kiezen om de gids na bestelling en betaling zelf af te halen op het moment dat u gaat wandelen. U vindt de gids bij het ophaalpunt

Waar vind ik het ophaalpunt?

Het ophaalpunt bevindt zich bij de start van de wandelroute, op het kerkplein van de Ontmoetingskerk. Het startpunt bevindt zich naast de hoofdingang van de kerk (aan de zijkant van de kerk).

Hoe kan ik bij het ophaalpunt betalen?

Als u de informatie gids niet van te voren heeft besteld en betaald, dan kan deze worden afgerekend worden met behulp van een QR-code op de deur van het kastje bij het startpunt. U moet de camera van uw mobiele telefoon gebruiken om de QR-code te scannen. U wordt dan doorgeleid naar de webshop. U kunt ter plaatse ook contant betalen.